Logistiek medewerker

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of een doorstart in je carrière als logistiek medewerker? Binnen een bedrijf of organisatie is een logistiek medewerker een onmisbare schakel. Hij of zij zorgt ervoor dat logistieke processen soepel en volgens plan verlopen. Daarnaast draag jij bij aan het verzendklaar maken van orders en goederen. Een baan als logistiek medewerker brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Impact Personeel beschikt over een breed aanbod logistiek medewerker vacatures, zo is er altijd een baan die bij jou past.

Wat doet een logistiek medewerker?

Wanneer je werkzaam bent als logistiek medewerker kunnen je werkzaamheden per organisatie, bedrijf of functie erg uiteenlopen. Als logistiek medewerker kun je werkzaam zijn binnen het magazijn van een bedrijf, jij houdt je bezig met het sorteren van de goederen die die dag binnen komen. Je zorgt ervoor dat de goederen na binnenkomst in het magazijn op de juiste plek terecht komen of je ordent ze in het magazijn. Wil je graag een baan met meer verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is een baan als logistiek coördinator jou op je lijf geschreven. Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden die in het magazijn of distributiecentrum uitgevoerd dienen te worden. 

Eisen en competenties logistiek medewerker

In de meeste gevallen is er geen specifieke afgeronde opleiding nodig om als logistiek medewerker binnen een bedrijf of organisatie aan de slag te kunnen gaan. Wel zijn er enkele competenties waar je als logistiek medewerker over dient te beschikken. Wanneer je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt, het overzicht goed kunt bewaren, stressbestendig bent en stevig in je schoenen staat, is het mogelijk om een baan als logistiek medewerker te bemachtigen. Wil jij een voorsprong op andere potentiële kandidaten en je kans op een baan als logistiek medewerker vergroten? Een BOL- of BBL-opleiding kan je hierbij helpen. 

Logistiek medewerker salaris

Het salaris van een logistiek medewerker is afhankelijk van je leeftijd, het aantal jaren werkervaring, eventuele vooropleiding en het bedrijf of de organisatie waar je voor gaat werken. Een logistiek medewerker verdient gemiddeld 2310 euro bruto per maand.  

Impact Personeel

Ons team van recruiters heeft jarenlange ervaring in het bemiddelen van opdrachtgevers en kandidaten. Wij weten als geen ander wat er op de huidige arbeidsmarkt speelt en doen ons uiterste best om de slagingskans van de samenwerking tussen beide partijen te vergroten. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee.

Contact Impact personeel

Benieuwd naar hoe wij jou van dienst kunnen zijn? Vul onderstaand formulier in en we nemen direct contact met jou op. We zijn ook bereikbaar via de contactgegevens.

 

Selecteer hieronder voor welke vestiging je contact wilt opnemen:

Name(Vereist)
Name(Vereist)

Gegevens Elst

Nijverheidsweg 2A
6662 NG Elst (GLD)

Gegevens Hoorn

Corantijn 27E
1689 AN Zwaag